Catering

Brasserie Bij Ons in Epe verwelkomt je altijd graag in ons restaurant om te genieten van een heerlijke lunch, diner of onze fameuze bites. Maar ook op locatie kunnen wij je van dienst zijn met catering in de vorm van de lekkerste broodjes, buffetten of gerechten. Wij beschikken over een eigen catering service. Heb je iets te vieren, is er sprake van een speciale gelegenheid of wil je gewoon op kantoor eens genieten van een goede lunch? Wij zijn je graag van dienst. Bij ons kun je catering afhalen of catering laten bezorgen. Wij bieden je veel verschillende mogelijkheden.

Catering bestellen bij Brasserie bij Ons

Wij bieden je de mogelijkheid om catering te bestellen. Onze chefs zorgen voor smakelijke, verse broodjes, buffetten en lunch of diner gerechten die je af kunt halen. Catering bezorgen is ook mogelijk.

Catering bestellen bij Brasserie bij Ons in Epe biedt je een riante keuze. Het is mogelijk om gerechten van onze menukaart af te halen of te laten bezorgen. Ook kunnen wij een compleet koud en/of warm buffet verzorgen. Zo kun je thuis, op kantoor of elders genieten van de kwaliteit die wij je te bieden hebben.

Wil je catering laten bezorgen, dan kan dit tussen 10:00 en 12:30 uur en tussen 15:00 en 18:00 uur. Perfect om een heerlijke lunch of diner/buffet te laten bezorgen op een locatie van jouw keuze.

Broodjescateraar

Ook voor de catering van broodjes kun je bij ons terecht. Zoek je een goede broodjescateraar voor een geheel verzorgde lunch op locatie? Wij zijn je graag van dienst. Ook deze catering kun je bij ons afhalen of laten bezorgen. Ideaal voor tijdens een feest of evenement, of als bijzondere kantoorlunch.

Wij zorgen voor een assortiment heerlijke, luxe vers belegde broodjes. Zo leveren wij bijvoorbeeld:

  • Een mooie mix van bruine en witte kadetjes gevarieerd belegd, voor € 3,75 per broodje (vanaf 10 stuks).
  • Een mooie mix van bruine- en witte pistoletjes gevarieerd belegd, voor € 4,50 per broodje (vanaf 10 stuks).
  • Huisgemaakte soepen inclusief warmhoudketel voor 3,75 p.p.

Het leveren van grotere hoeveelheden is voor ons geen enkel probleem. Heb je speciale wensen, bijvoorbeeld qua ingrediënten of allergieën? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Veel extra’s mogelijk

Brasserie Bij Ons hecht zeer veel waarde aan een goede service. Niet alleen in ons restaurant, maar ook wanneer wij catering verzorgen. Catering bestellen bij ons betekent dat je kunt profiteren van veel extra’s. Zo kunnen wij indien gewenst ook dranken, statafels en een tapinstallatie verzorgen.

Ben je op zoek naar een goede cateraar in Epe of omgeving? Neem contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met je te bespreken.

Let op! Reserveringen voor grotere groepen gaan uistluitend op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand contact formulier of bel naar 0578-613620.

Neem contact op