Groepsarrangementen

Wil je een restaurant reserveren voor een grote groep of speciale gelegenheid? Dat is bij Brasserie bij Ons geen enkel probleem. Ons restaurant in Epe biedt diverse groepsarrangementen. Overdag of ‘s avonds. Wanneer je ook komt en hoe je gezelschap er ook uitziet: wij zorgen altijd voor een sfeervolle en smakelijke beleving. Wij beschikken over een gezellig en kindvriendelijk restaurant. 

Brasserie bij Ons biedt een groepsarrangement grotendeels dat jullie op culinair gebied helemaal in de watten legt met verrassende bites. Het is echter ook mogelijk om maatwerk te leveren. Bespreek je wensen van tevoren met ons. Wij denken graag met je mee en doen er altijd alles aan om te zorgen voor de perfecte oplossing op maat.

Groepsarrangementen vanaf 20 personen

Onze brasserie biedt groepsarrangementen vanaf 20 personen. Wij laten jullie kennismaken met ons heerlijke bitesmenu. Ons restaurant in Epe heeft hiermee een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij serveren diverse heerlijke, verrassende bites die met de hele groep gedeeld kunnen worden. Ons bitesmenu biedt voor ieder wat wils.

Zoek je een groepsarrangement voor de lunch? Dan serveren wij jullie onder andere heerlijke koude minibroodjes (met bijvoorbeeld filet americain, gerookte zalm en brie), warme minibroodjes (met onder andere een groentekroketje, runderburger en beenham), soepen, salades en snacks.

Wil je dineren met een groepsarrangement, dan kunnen jullie genieten van verrassende bites zoals gegrilde beef tataki, gambaspiesjes en eendenborst, maar ook van klassiekers zoals een burger en sate. Ook aan vegetariërs en veganisten wordt gedacht, met gerechten als quiche, gefrituurde uienringen en vegetarische balletjes.

Dienen wij in de gerechten rekening te houden met allergieën of dieetwensen? Geeft dit aan ons door en wij zullen zorgen voor een passende oplossing.

Wij bieden het bitesmenu aan voor €35.00 per persoon.

Genieten in een gezellige sfeer

Ook voor grotere groepen biedt brasserie Bij Ons in Epe een ongedwongen, gezellige sfeer. Eet, drink en geniet met elkaar in een van de drie gedeelten van ons restaurant (bijvoorbeeld bij de keuken of in de serre), of heerlijk buiten op ons gezellige terras middenin het dorp.

Bespreek je wensen met ons

Naast ons bitesmenu kunnen wij jouw groep ook met andere gerechten van dienst zijn. Bijvoorbeeld a la carte of met heerlijke catering. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij kunnen vaak maatwerk leveren om voor de ideale oplossing te zorgen. 

Let op! Reserveringen voor grotere groepen gaan uistluitend op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand contact formulier of bel naar 0578-613620.

Neem contact op