Arrangementen

Bij Brasserie Bij Ons kun je kiezen voor allerlei verschillende arrangementen. Van High tea tot catering, en van ons unieke bites concept tot borrelen met ons high wine of high beer arrangement, Bij Ons kan het allemaal.

Bites

Wij bieden je een bitesmenu voor overdag en ‘s avonds om heerlijk te delen met je gezelschap. Wij serveren je smakelijke minigerechtjes waarmee je een eigen proeverij kunt samenstellen. Hier kun je het hele jaar door van genieten. Elke twee maanden verandert ons bitesmenu namelijk. Zo blijven wij je verrassen.

Catering

Brasserie Bij Ons in Epe verwelkomt je altijd graag in ons restaurant om te genieten van een heerlijke lunch, diner of onze fameuze bites. Maar ook op locatie kunnen wij je van dienst zijn met catering in de vorm van de lekkerste broodjes, buffetten of gerechten. Wij beschikken over een eigen catering service. Heb je iets te vieren, is er sprake van een speciale gelegenheid of wil je gewoon op kantoor eens genieten van een goede lunch? 

Groepsarrangementen

Wil je een restaurant reserveren voor een grote groep of speciale gelegenheid? Dat is bij Brasserie bij Ons geen enkel probleem. Ons restaurant in Epe biedt diverse groepsarrangementen. Overdag of ‘s avonds. Wanneer je ook komt en hoe je gezelschap er ook uitziet: wij zorgen altijd voor een sfeervolle en smakelijke beleving. Wij beschikken over een gezellig en kindvriendelijk restaurant. 

High Tea

Wie lekker wil borrelen is bij ons ook van harte welkom. Dit kan onder andere met een heerlijke high beer of high wine. Geniet van verschillende kwalitatieve bieren of wijnen, vergezeld van bijpassende luxe hapjes en minigerechtjes. Ook voor een luxe high tea met heerlijke warme en koude gerechtjes ben je bij ons aan het juiste adres.