Menu

In onze brasserie kun je terecht voor een goede lunch of diner. Wij kennen onze klassiekers en bieden je smakelijke specialiteiten. Wij staan echter bekend als hét restaurant in Epe voor verrassende bites. 

Wil je smakelijk lunchen in Epe of zoek je een gezellig restaurant om heerlijk te dineren? In onze brasserie in Epe ben je de hele dag welkom. Wij zijn zes dagen per week van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat geopend. Je kunt bij ons terecht voor een lunch, diner en meer.

Menu

Lunch

Brasserie Bij Ons staat klaar om jou en jouw gezelschap een spetterende lunch verzorgen. Ga jij voor het altijd variërende bites menu? Of kies jij voor de grotere gerechten van ons á la carte lunchmenu?

Diner

Ook voor het diner luidt de vraag: Stel je je eigen gangen samen door te kiezen voor de losse gerechtjes van onze spciale bites kaart? Of kies je toch liever voor de grote gerechten van het á la carte diner-menu?

Logo Brasserie Bij Ons 300x300

NIEUW: ONLINE BESTELLEN!

Bestel gemakkelijk en snel uw gerechten online. Wij bezorgen & u kunt afhalen.

Bekijk onze website speciaal voor afhaal en bezorgen!

Afhalen & Bezorgen

Met de ingang van de nieuwe Corona maatregelen heeft Brasserie Bij Ons besloten om weer te gaan bezorgen en afhaal mogelijk te maken.

Bekijk het menu en bestel telefonisch.