Over Brasserie Bij Ons

Over ons

Brasserie Bij Ons opende haar deuren in augustus 2016 en is sindsdien uitgegroeid tot een gewaardeerd restaurant in Epe. De Brasserie wordt gerund door Dennis Hulleman en René Poppema. Dennis beschikt over riante ervaring als chef in diverse keukens. René is al jaren gespecialiseerd in gastheerschap. Samen met ons gastvriendelijke team maakt dit van Brasserie Bij Ons in Epe een gezellig restaurant. Je kunt bij ons terecht voor een lunch, diner, high tea, high wine, high beer en catering of groepsarrangementen. Wij staan bekend om ons heerlijke bites concept.

Elke twee maanden wisselende bites

Natuurlijk serveren wij ook “gewoon” lunch plates en dinergerechten. Onze brasserie kent een menukaart met hierop klassiekers en specialiteiten voor iedereen. Wij onderscheiden ons met onze bitesmenu’s voor lunch en diner. Elke twee maanden vind je bij ons een menukaart met wisselende bites die je heerlijk kunt delen. De bites worden fraai geserveerd op een houten plankje. Samen bestellen jullie meerdere gerechtjes voor een heerlijke proeverij. Dat kan in meerdere rondes, zonder tijdsdruk. Gewoon genieten van lekker eten, drinken en gezelligheid. 

Wij beschikken ook over een glutenvrije kaart. Heb je een andere allergie? Bespreek dit dan met ons. Wij kunnen bijna altijd rekening houden met je wensen.

Thuis bij ons, binnen en buiten

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons kunt genieten in een fijne, ongedwongen sfeer. Lunchen in Epe, dineren of borrelen voelt bij ons als thuiskomen. Neem plaats in het restaurant, de fraaie serre of aan de keuken. Of geniet bij lekker weer van ons terras, middenin het dorp. Zowel binnen als buiten bieden wij 75 gezellige plekken.

Op bijna elk moment van de dag

Brasserie bij Ons is doordeweeks geopend van 10:00 tot 22:00 uur (op maandag van 11:00 tot 22:00 uur) Op vrijdag en zaterdag zijn wij zelfs tot 00:00 uur geopend. Je kunt dus bijna op elk moment van de dag bij ons terecht. Voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor een high tea, high wine of high beer. Wil je genieten van een gezellige high tea/wine/beer? Dan kun je tot een dag van tevoren reserveren.

Voor een high tea kun je bij ons tussen 14:00 en 17:00 uur terecht. Geniet van onbeperkt thee, heerlijke hartige en zoete gerechten, Prosecco en indien gewenst een welkom met een feestelijk glas Cava.

Met een high beer of high wine (tussen 14:00 en 17:00 uur) geniet je van vier verschillende bieren of wijnen en bijpassende luxe borrelhappen.

Wij verwelkomen je graag in onze brasserie in Epe.